Hela Sveriges skohus

Allmänna villkor

ALLMÄNNA VILLKOR
Pris
Samtliga priser är inklusive 25 % moms och i svenska kronor. I priserna inkluderas inte betalnings- och fraktavgift. Hos oss kan ni betala direkt med de vanligaste kontokorten eller mot faktura via Klarna.


Åldersgräns
Du måste vara 18 år för att handla i Skohus webbshop.


Ångerrätt
Du har alltid möjlighet att ångra ditt köp. Du har alltid 30 dagars ångerrätt när du handlar i vår webbshop. Skriv tydligt på följesedeln, som ska bifogas returen om ni vill returnera varan eller byta storlek eller till annan vara.Returfrakt på 49:- tilkommer alltid vid byten eller om öppetköp används. För frågor och för att få en QR-kod. Maila info@skohus.se Ange ert order nr.

QR-koden visas upp hos ett postombud, som då skriver ut retursedeln. Den kan då fästas på försändelsen och lämnas in direkt på plats.


Beställning
Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och felaktiga lagersaldon. När du lägger en order hamnar den artikel du valt i kundkorgen. Det kan dock inträffa att någon annan kund samtidigt hinner slutföra ett köp med samma vara, om det inte finns tillräckligt med varor på lager kan det hända att din vara inte längre finns kvar i kundkorgen när du kommer till betalläget.

Vi reserverar oss för att varor som visas i webbshopen kan ha utgått och att det kan förekomma eventuella tryckfel i texter, priser och produktinformationer. Vi reserverar oss också för att färgåtergivningen inte alltid stämmer överens med verkligheten.Personuppgiftsansvarig
Tagab sko AB 556405-5233, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. För frågor gällande vår integritetspolicy kan du nå oss via mail på info@skohus.se:

Vad är en personuppgift?
Personuppgifter är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person, till exempel namn, adress, telefonnummer eller E-postadress. Det kan även vara bilder och ljudupptagningar som behandlas i en dator, även om inga namn nämns. Vidare räknas krypterade uppgifter och olika slags elektroniska identiteter som exempelvis IP-nummer också som personuppgifter om de kan hänföras till fysiska personer.
Varför samlar vi in personuppgifter?
I kommande avsnitt kommer du att kunna ta del av varför och vilka personuppgifter vi behandlar beroende på vad du gör på vår hemsida.

Vilka personuppgifter samlar vi in vid beställningar/köp?
När du beställer/köper varor av oss behöver vi behandla personuppgifter. Syftet med behandlingen av personuppgifter är för att vi ska kunna leverera beställd/köpt vara/varor till dig, inklusive avisering om leverans eller kontakt gällande leverans. För att kunna leverera en beställd/köpt vara/varor behöver vi behandla namn, betalinformation (till exempel transaktionsreferens, transaktionstidspunkt), orderinformation (till exempel vilken vara som beställts eller om varan ska levereras till en specifik adress), kontaktuppgifter så som adress, E-postadress, och telefonnummer.
För att vi ska kunna hantera betalningar av beställd/köpt vara/varor behandlar vi även personnummer. Detta på grund av att vi måste kunna göra en identifikation genom personnummer och därmed kunna göra en ålderskontroll. Personuppgifterna behövs även för att vi ska kunna hantera betalningen som görs i samband med beställningen/köpet och därmed veta vilka betallösningar vi kan erbjuda.
Ovan nämnda personuppgifter behandlas också för att vi på bästa sätt ska kunna hantera returer av beställd/köpt vara/varor. De behövs även för att vi ska kunna hantera reklamation- och garantiärenden.
Vi kommer även att använda er E-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev.
Laglig grund: Fullgörande av köpeavtal.
Lagring av personuppgifter
Behandlingen av personuppgifter sker enligt gällande lagstiftning och innebär att lagring av personuppgifter inte sker under en längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålet av behandlingen Vi raderar era uppgifter efter 12 månader. Vi iakttar alltid hög säkerhet och sekretess vid behandling av personuppgifter.
Delning och överföring av personuppgifter
Vi kan komma att överföra personuppgifter för nödvändig behandling till andra företag som Tagab Sko AB samarbetar med till exempel när det gäller betallösningar, transporter eller via kontaktformulär. När dina personuppgifter delas med våra samarbetspartners ska uppgifterna behandlas efter våra instruktioner och enligt det upprättade personuppgiftbiträdesavtalet.
Vi kan enligt lag bli tvingade att lämna personuppgifter till statliga myndigheter så som Polisen eller Skatteverket och vi kommer då att uppfylla dessa krav.
Du har rätt till tillgång
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Tagab Sko AB har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att radera de personuppgifter som är associerade med dig från våra system.
Vi förbehåller oss dock rätten att inte tillmötesgå eventuell begäran om radering i de fall legala skyldigheter hindrar oss från detta.


Leverans inom 2-4 dagar inom Sverige

Frakt 49:-
Hämta gratis i butik

Öppet köp i 30 dagar