Hela Sveriges skohus

Leveranser

[Leveranser
Handla i vår nätbutik och hämta ut din beställning helt fraktfritt i någon av våra butiker. Du kan även göra eventuella returer i valfri butik utan kostnad.

När beställningen kommit till butiken och är klar för att hämtas får du en sms avisering med en pinkod. Uppge den och visa legitimation för att hämta ut paketet. Vid bud krävs bådas legitimationer.

Din beställning måste hämtas ut inom 7 dagar från det att du fått din första avisering. Hämtar du inte ut beställningen skickas den tillbaka till oss som outlöst och då debiteras 150 SEK för frakt och omkostnader. Beställda varor som inte hämtas ut inom 3 månader tillfaller åter butiken. Aviseringen kommer i postnord appen eller som sms.


Väljer du att få beställningen levererad med Postnord till ditt närmaste ombud tillkommer frakt på 49:- Det är fraktfritt att hämta i någon av våra butiker. För att följa din leverans ladda ladda ner postnords app och sök din leverans där.Du får även din avesering i din postnord app eller som ett sms.

Normalt får du din beställning inom 2-5 arbetsdagar (vid uthämtning i butik upp till 7 arbetsdagar). Under högsäsong samt vid hög belastning kan leveranstiden vara något längre. Har du inte mottagit avisering om att paketet finns att hämta inom leveranstiden på 5 arbetsdagar måste du kontakta oss på info@skohus.se så vi kan se vad som hänt med paketet.


Force Majeure
Händelser som ligger utanför vår kontroll, som t.ex. naturkatastrofer, krig eller dylikt skall hänföras till Force Majeure. Detta innebär att skohus.se befrias från de förpliktelser de har att fullgöra ingångna avtal.


Leverans inom 2-4 dagar inom Sverige

Frakt 49:-
Hämta gratis i butik

Öppet köp i 30 dagar